fbpx

Baumit, Season 2!

#pravifrajer

Baumit, Season 2!

#pravifrajer
O projektu
Naročnik

Baumit

Predstavnica naročnika

Vesna Vulić

Leto

2022

Režiser

Luka Štigl

Producenti

Sebastjan Oblak

Direktor fotografije

Dare Sintić

Baumit internazionale! Po uspehu prve sezone oglasov, ki smo jih pripravili za Baumit, se s Filipom selimo še v tujino! V drugi sezoni naših avtorskih oglasov za Baumit, smo seveda ponovno aktivirali najbolj možatega moškega v Sloveniji, Filipa Flisarja. Projekt je obsegal dva segmenta, ALL-IN mednarodno kampanjo, ter Hobby Beton, Estrich E225 in Fleksibilna Lepila. Oglasi so bili lansirani v večih državah EU, tako na televiziji kot na spletu.

#pravifrajer

01

Koncept

Za mednarodno različico oglasa smo igrali na noto presenečenja. Filip namreč v mešalec zaluča kar cel paket – z embalažo vred. To pa smo potem kombinirali s humornim lapsusom v rutini – Filip je že tako navajen, da se mu ni več treba ukvarjati z embalažo, da ugrizne kar v zapakiran sendvič in si v kavo vrže cel paket sladkorja. Pri oglasih za domači trg pa smo se poigravali s Filipovim blefiranjem, da obvlada vse aspekte gradbeništva, saj nastopa v Baumit oglasih – v resnici pa mu nasvete daje Baumitova ekipa.

02

Serija

V drugi sezoni Baumit oglasov so štirje videi, za štiri izdelke, vsak je bil pripravljen v daljši (polni) različici, ter krajši 15s za namen oglaševanja po YT / FB / TVC.

04

Ekipa

Prva pomočnica režiserja – Sanja Raičević / Production Manager – Eva Kučera Šmon / DOP – Dare Sintić / Prvi asistent kamere – Alex Delay / Drugi asistent kamere – Žiga Sagadin / Steadicam Operater – Matej Slabe / Gaffer – Damjan Žumer / Lučni tehnik – Igor Mlakar / Zvočni tehnik – Peter Žnidaršič / Oblikovalka scenografije – Lara Štefančič / Vizažistka – Tjaša Založnik / DIT – Mitja Velkavrh / BTS – Tomaž Kos / PA – Miha Belcijan / Montaža – Mitja Velkavrh / Post-produkcija zvoka – Ernest Fejzić, Soundart / Barvna korekcija – Korektif, Jure Teržan & Martina Lajtner

05

BTS