fbpx

Herman X Telekom E-Oskrba

Herman X Telekom E-Oskrba

O projektu
Naročnik

Herman & Partnerji

Odgovorni v agenciji

Miha Bevc, Jernej Lipar, Milan Slana

Leto

2022

Režiser

Luka Štigl

Producent

Sebastjan Oblak

Direktor fotografije

Dare Sintič

Za Telekom Slovenije smo z agencijo Herman&Partnerji posneli spot, ki se hudomušno loti teme oskrbe na domu in predstavi odlično napravo, ki poskrbi, da bodo naši najbližji tudi na stara leta lahko bolj brezskrbni v vsakodnevnih dogodivščinah.

ZA VARNO BIVANJE DOMA

01

Koncept

Izziv je bila predstavitev dokaj težke teme oskrbe na domu za starejše, ki lahko hitro zavije v žalostno smer. Zato smo se želeli teme lotiti iz drugega zornega kota, starejše pa ne predstaviti kot nebogljene, ampak kot ljudi z voljo do življenja in zabave. Storitev E-oskrbe pa je tu, da jim ob tem zagotavlja več varnosti, njihovim najbližjim pa več mirnosti ob zavedanju, da nekdo bdi nad njimi. Tako smo si zamislili gospoda, ki nadvse uživa ob vsakodnevnih opravilih in ga skozi življenje vodijo melodije valčka, dokler pač ne gre kaj narobe. A tudi takrat se hitro znajde in valček se lahko nadaljuje.

02

Ekipa

Asistentka režije – Sanja Raičević / Prvi asistent kamere – Matic Borković / Drugi asistent kamere – Žiga Sagadin / Gaffer – Klemen Smolar / Grip – Matej Nikolavčič / Tonski tehnik – Peter Žnidaršič / Scenograf – Žan Šabeder / Vizažistka – Tjaša Založnik / DIT – Mitja Velkavrh / Asistent produkcije – Jure Artač / Casting – Orange / Montaža MVP – Mitja Velkavrh / Post-produkcija zvoka – Ernest Fejzić, Soundart / Barvna korekcija – Korektif, Jure Teržan & Martina Lajtner

03

BTS