mp3

Kdo smo Squareme?

Sebastjan in Luka sta se spoznala leta 2012 in hitro ugotovila… bla bla bla. Bodimo iskreni. To vas ne zanima. Tole verjetno berete, ker vas zanima zakaj izbrati nas in ne ene od 100 drugih produkcij v Sloveniji. Preprosto in na kratko zato ker:

1. Nismo le izvajalci ampak ustvarjalci

Želimo kreirati zgodbe, jih soustvarjati z vami in na izdelkih pustiti svoj pečat. Želimo, da je vsak projekt vsota vsega kar lahko ponudimo in kar si želi naš naročnik.

2. Delamo individualne projekte in ne po tekočem traku

Za vsak projekt bomo sestavili ekipo in workflow, ki je za ta projekt najboljša. Pa naj bo to TV spot, spletne vsebine ali celovečerni film. Ne delamo po kopitu in z veseljem razmišljamo »outside the box«.

3. Želimo biti najboljši

Ko posnamemo videospot, želimo da bo to najbolj gledan videospot, ko posnamemo serijo, želimo da bo najbolje ocenjena serija, ko posnamemo kratki film, želimo z njim zmagati na festivalu in potem to tudi dosežemo. Imamo visoke cilje in veselimo se izzivov. Z veseljem sprejmemo tudi vašega!

Če pa nas želite spoznati v živo in izvedeti več o tem, kdo stoji za produkcijo Squareme, smo vedno na voljo za spoznavni sestanek. Pišite nam na [email protected]

SME d.o.o.
Vodnikova c. 25
1000 Ljubljana
Slovenia
Europe

+386 41 619 490 – Sebastjan
[email protected]
Davčna št.: SI14972433
Matična št.: 7185081000
TRR: SI56 0201 3026 2141 252 (NLB d.d.)

Luka Štigl – Kreativni direktor

Luka Štigl – kreativni direktor Squareme. Z režijo, montažo in kreativnim pisanjem se ukvarja že več kot 10 let. Je avtor večih spletnih upešnic, kot so oddaje z Igorjem Mikićem, režiral je preko 30 spletnih in TV oglasov, več videospotov in dva kratka filma. Od leta 2011 je zaposlen kot producent promocije za domačo in tujo produkcijo v podjetju Proplus, vodilni slovenski medijski hiši. Dolgoletne izkušnje s področja produkcije združuje z notranjim vpogledom v svet marketinga in promocije. Njegova odlika je kreativno in “out of the box” razmišljanje, ki daje naši produkciji prepoznaven značaj.

Sebastjan Oblak – Izvršni direktor

Sebastjan Oblak – izvršni direktor Squareme. Diplomirani ekonomist smeri financ in mednarodnega poslovanja, ki je zadnje leto šolanja opravil na eni izmed najbolj prestižnih kanadskih univerz, Queens University – Smith School of Business. Med študijem je opravljal delo pripravnika v podjetju za svetovanje PricewaterhouseCoopers. Leta 2012 je združil podjetniško znanje in izkušnje z ljubeznijo do fotografije in video produkcije. Kombinacija poslovnega ozadja in produkcijske atmosfere je ustvarila zagnanega in iniciativnega producenta.

Kontakt

Napišite svoje sporočilo

Please fix errors.

Sending Message

Please wait a moment…

Message Sent

Thank you for your message! We will contact you soon.

Reload Page