fbpx

Alfa Mikić

Avtorska serija

Alfa Mikić

Avtorska serija
O projektu
Naročnik

Pro Plus / VOYO

Leto

2016

Režiser

Luka Štigl

Producenti

Sanja Raičević, Luka Štigl, Sanja Raičević

Direktor fotografije

Sebastjan Oblak

Igralec

Igor Mikić

Alfa Mikić je naša prva avtorska serija, ki smo jo ustvarili za spletno video platformo Voyo. Glavna zvezda oddaje je bil seveda naš stari znanec Igor Mikić, s katerim smo pred tem že posneli dve zabavni spletni seriji. Kot Alfa Mikić pa se je moral tokrat preizkušati v različnih vlogah in se naučiti vseh veščin, ki jih potrebuje pravi alfa moški.

Alfa serija. Nč tazga.

Squareme Alfa Mikić web series. The crew Sebastjan Oblak, Jan Kok, Sanja Raičević, Luka Štigl, Igor Mikić, Edin Latič and Ernest Fejzić posing for the camera in a studio with light in the background
01

Koncept

Oddaja, ki je izhajala na 14 dni se je vsakič lotila nove teme. Igor je vsakič obiskal drugo lokacijo, v družbi prepoznavnih obrazov, kot so Filip Flisar, Ana Marija Mitič, Tjaša Kokalj, Challe Salle in drugi in se z njihovo pomočjo poskušal naučiti osnovnih vrlin, ki so bile včasih samoumevne, danes pa jim marsikdo ni več kos. Menjali smo “gume”, se učili bontona, varne vožnje, preživeli v naravi s specialci in zlikali srajco. Nobena naloga ni bila prevelika ali premajhna.

Squareme Alfa Mikić web series. Actor Igor Mikić posing in front of a billboard advertising the series
02

BTS