fbpx

Enaa x GingerHub

Če ni najboljše, ni Enaa!

Enaa x GingerHub

Če ni najboljše, ni Enaa!
O projektu
Naročnik

Enaa.com

Agencija

GingerHub

Odgovorni v agenciji

Nina Zadnikar, Ana Šušteršič

Leto

2022

Režiser

Luka Štigl

Producent

Sebastjan Oblak

Direktor fotografije

Dominik Istenič

Igralca

David Martek, Konrad Pižon

Včasih moramo začutiti temo, da lahko cenimo svetlobo! In včasih moramo pokazati kako slabo je lahko, da lahko cenimo kadar je dobro. Oziroma najboljše! Zato smo posneli najslabše 4 oglase oglase na svetu. Da prav ste slišali. Najslabše. No, vsaj oglase z najslabšimi idejami na svetu ali celo onkraj našega sveta! V seriji štirih oglasov spremljamo nadobudnega delavca Davida, ki poskuša nadrejenemu Martinu čim bolj nazorno opisati odbite ideje, s katerimi poskuša prikazati uspešnost, hitrost in zanesljivost spletne trgovine Enaa. Seveda, vsakič neuspešno. Martin je pač človek stare šole, ki bolj kot v prostranem vesolju, skozi katerega šiba raketa, uživa v varnem udobju skladišča.

Če ni najboljše, ni Enaa!

01

Koncept

Serijo štirih oglasov sestavlja preprosta struktura igranega in animiranega dela. V igranem delu spoznamo protagonista Davida in Martina, ki sta si med seboj kot noč in dan. David namreč z lahkoto odplava v svoje sanjarije, v katerih je mogoče čisto vse, na trdnih tleh realnosti pa ga vselej čaka namrgoden Martin, ki ga opomni, da v vesolju pač ni mavric. 

02

Serija

V sklopu kampanje smo pripravili štiri različne oglase, ki na zabaven način stopnjujejo bizarnost in dejstvo… da je najhitrejša dostava!

04

Ekipa

1AD: Sanja Raičević / Production manager – Eva Kučera Šmon / VFX: Nejc Žolgar / Montažer: Mitja Velkavrh / Asistent kamere – Alex Delay / Grip – Tomaž Jerebic / Gaffer – Miha Flajs / MUA – Tjaša Založnik / Scenografija – Katarina Rižnar / Styling – Damir Raković Ponorelli / Ton – Peter Žnidaršič / Casting – Avdicija.com /

05

BTS