fbpx

Baumit x Filip Flisar

Betonska avtorska kampanja

Baumit x Filip Flisar

Betonska avtorska kampanja
O projektu
Naročnik

Baumit

Odgovorni v podjetju

Vesna Vulič

Leto

2021

Režiser

Luka Štigl

Producent

Sebastjan Oblak

Direktor fotografije

Dare Sintič

Igralec

Filip Flisar

MVP / Asistentka režije

Sanja Raičević

Za Baumit smo spisali in ustvarili serijo 4 spletnih oglasov, v katerih glavno vlogo odigrata vedno zabavni Filip Flisar in njegova avtohtona štajerščina. Perajt!

Pravi frajer naredi sam

01

Koncept

Kako narediti oglas za… beton? Ki je zanimiv? In zabaven?!
Hmm… potrebujemo ambasadorja. Nekoga, ki je »majster«, ki obvlada, ki je zabaven in šarmanten. Ženske ga hočejo, moški hočejo biti on… OK, zašli smo. Ne, ne govorimo o Bradu Pittu, boljše od tega, govorimo o Filipu Flisarju!
Z njegovo sproščenostjo in pristnostjo bi nam prodal še kamen, kaj šele beton. In to najboljši beton, iz Baumita! Niso mu tuje niti izravnalne mase, lepila za ploščice in še in še.
S serijo oglasov za Baumit smo želeli biti iskreni, direktni in zabavni. To pa je odražal tudi način igre in režijski pristop. Filip niti ne igra, Filip – je. Pove, pokaže in naredi. Po domače, po Štajersko, direktno v kamero. Ko imaš izdelek, ki je tako dober in enostavno deluje, lahko to tudi enostavno pokažeš.
Če si – pravi mojster.

02

Serija

Povsem avtorska serija spletnih oglasov, za katero smo skupaj z naročnikom zasnovali kreativni koncept, napisali scenarije in izpeljali celotno produkcijo.

03

Ekipa

Production manager – Tjaša Kocjan / 1st AC – Matic Borković / Scenografija – Katarina Riznar / Gaffer – Damjan Žumer / Osvetlitveni tehnik – Luka Belak / Grip – Tomaž Jerebič / MUA – Tjaša Založnik / Tonski tehnik – Peter Žnidaršič, SoundArt / Fotograf – Tomaž Kos

05

BTS